Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Gothia=fail

Publicerad 2016-07-18 12:26:59 i Allmänt,

Så var det äntligen dags för L att få åka till Gothia cup. Det har ju förgåtts av strul här hemma då C tydligen inte skulle följa med, trots vi avtalat detta. Han, den nya och alla barnen skulle tydligen till Finland ( som blev en Ålandskryssning), och då tog C semester några extra dagar. Han säger att hans smister sen försvann när han skulle till Göteborg. Jag vet inte vad jag ska tro, han ljuger ju om allt alltid känns det soM, så hur vet man om en sådan människa talar sanning? Hur som helst så drabbade detta L som nu är på cupen, men inte får spela pga något strul. Jag är så ledsen och orolig för honom. Hade jag haft körkort och bil hade jag dragit direkt. C var så klart direkt otrevlig i telefon och slängde luren i örat på mig. Blir så less på att han inte kan kommunicera alls om det inte går som han vill, dvs man lyssnar och håller med. 
 
Har så ont i magen. Uppdaterar lite senare om hur det gått. Men hur ska jag lita på att C verkligen följer med på andra cuper som han lovat i fortsättningen? 
 
 
 

Tankar

Publicerad 2016-07-12 04:59:49 i Allmänt,

ibland när jag kollar lite vad jag skriver ser det ut som om jag är så himla perfekt och att C gjort allt fel. Jag är verkligen inte perfekt utan kan vara sur, grinig och argsint. Jag vill ofta ha rätt och har ett jäkla humör. Detta har så klart inte underlättat för mig i mitt förhållande. Jag är dessutom konflikträdd och drar mig för att ta upp jobbiga saker. Det är bara när det kommer till mina barn som jag verkligen står på mig. Ibland känner jag att jag blivit kall och känslomässigt okänslig när det kommer till män och förhållanden, men det kanske är för att jag är rädd att bli sviken. Om jag inte dejtar eller ens ser åt andra behöver jag inte oroa mig för att bli sviken igen. 
 
Hittade en  bild på Facebook, vet inte från vem, men den sammanfattar det hela ganska bra. 
 
 
 

Flytt

Publicerad 2016-07-10 19:48:21 i Allmänt,

Alltså, jag kan ibtw släppa detta med att C troligen tänker flytta och byta stad. Att han tänker överge sina barn. Nu vet jag ju inte om det blir så eller inte, men helt klart är att C engagerar barnen i husvisningar och försöker få dem att tro att de kan åka 7 mil varje dag till skola och 7 mil hem till honom. Det tror inte jag är möjligt,  utan det får väl mer bli långhelger. Jag försöker tänka ur ett barnperspektiv, men kanske blandar in hur jag vill ha det. L låter väldigt vilsen och bekymrad dock. Jag vet inte hur jag ska tackla detta. Att C absolut inte vill prata och berätta gör det hela mycket svårare. Han berättar knappt för barnen och absolut inget för mig. Jag tänker hålla mun denna gång, och bara se tiden an, och stötta ungarna i sina beslut. 
 
En annan sak som irriterar mig är att han tog en av mina dagar utan att kolla om det var ok, dvs nu på onsdag. Och nu visar det sig att de kommer hem från sin lilla tripp till Finland på tisdag. Jag förstår verkligen inte honom. Hur ska man förhålla sig? 
 
 
 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela