Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Älskade ungar

Publicerad 2015-10-03 06:08:04 i Allmänt,

Det har blivit bättre hemma med min relation med E. Det är lugnare och mindre konfliktfyllt. Antingen har vi hittat vår lunk, eller så är det för att jag är lugnare, så klart. Är inte lika uppriven och instabil. Är inte lika arg på C heller, mer föraktfull och tycker att han bortprioriterat barnen. E har tex varit hos mig i över en månad, samma med de andra två snart. C har inte engagerat sig i sitt boende och den som han hyr av kommer ibland och då blir barnen här. Tror de tycker det är skönt, men att de saknar C. Fast han skapar detta och varför han låter sin nya få all tid förstår jag inte. Och så prioriterar han jobbet. Stackars L blev inte uttagen till en cup i helgen. Han blev superledsen så klart, och så besviken. Tror att en del i det hela är att C inte engagerar sig i fotbollen trots att han faktiskt är lagledare. Det är synd när C agerar så barnen kommer i kläm. Varför låter han annat komma före? Jag får väl engagera mig mer i fotbollen mao. 

En annan sak jag är tacksam för när det gäller barnen är att de inte bråkar så mycket. Eller nästan inte alls. De smågnabbas ibland, men inga regelrätta bråk. Har förstått att det är mer ovanligt. 

Älskar mina barn över allt annat! 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela