Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Självförtroende

Publicerad 2017-11-27 20:33:42 i Allmänt,

Jag hatar att jag har så dåligt självförtroende. Jag tror alltiddet sämsta om mig. Eller nej, inte det sämsta men bara tillräckligt. Aldrig att jag får känna mig bäst. Nej, alltid finns det en röst som säger åt mig att jag inte klarar av det jag gör. Att jag inte är bra. Jag duger inte. Och det är ingen idé att jag kämpar heller för jag blir aldrig bra. Så jäkla jobbigt. Jag försöker jobba med detta, men det är inte lätt. 

Jag sökte en förstelärartjänst på min skola t ex. Hur jobbigt det är nu att gå och jndra om jag ska få den. Hela jag skriker att nej, du är inte tillräckligt bra och du skulle inte duga till förstelärare. Intervjun var idag och under den satt jag och tänkte att jag kan lika gärna gå eftersom jag inte får tjänsten. Sånt måste väl lysa igenom, eller? Det är som om livet är fejk. Skitsjälvförtroende! Måste jobba på det! 

(null)

Prata och prata

Publicerad 2017-11-26 22:33:43 i Allmänt,

Det här med att prata. Jag vet inte hur jag ska förklara. C vill att vi ska prata lättsamt och att det ska flyta på. Jag vill inte. Jag bara vill inte. Helst vill jag inte umgås eller träffa honom alls. Jag måste eftersom vi har barn ihop och de är minderåriga. Jag försöker göra det bästa men jag vill inte prata med honom. Jag vill inte låtsas att det regnar och småprata om ditt eller datt. Och jag är less på att låtsas så det tänker jag inte göra. Och idag blev han sur för att jag inte förstod vad han sa. Men det är inte så lätt. Förr förstod jag allt han sa och menade, men nu är det svårare. Han är inte svensk från början och jag har  tappat det vardagliga pratet och då är det svårt att hänga med i hans svenska ibland. Han pratar dessutom väldigt fort och svänger i tanken fort. Ingen ursäkt att förstå, men en förklaring. Den kan man inte ge honom. Vet inte heller varför han blev sur eftersom vi pratade om julen. Och det är han som har barnen i jul. Sedan pratade vi om att L sitter så mycket framför skärm hos honom. Eller C pratade och pratade och jag fick ingen syl i vädret. Hur som helst, jag orkar inte bli upprörd och känner att jag inte borde bry mig alls. Återkommer angående jul och skärmtid. 

(null)
Morgonbild på väg till jobbet. 

Busspendla

Publicerad 2017-11-15 07:19:14 i Allmänt,

Alltså det här med att busspendla är verkligen en historia för sig själv i den här kommunen. Det finns en app som skickar en runt halva stan innan man kommer till rätt busshållsplats tom. Bussarna är alltid sena dessutom så när man väl hittar rätt hållplats är bussen så sen att man missar anslutningarna. Varje dag. Nä, jag längtar efter min cykel som är inlämnad på verkstaden. Snart snart får jag sitta på den i kyla och halka, men jag kommer fram i alla fall. 

(null)

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela