Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Rensat

Publicerad 2015-06-28 23:27:53 i Allmänt,

Rensade lite i förrådet i dag och så klart hittade jag papper från C. Det var gamla brev från mig och hans mamma. Jag orkade inte läsa det jag skrivit men såg dem i alla fall. Det fanns även massor av gamla räkningar. Skulder på massor av tusentals kronor. Skulder som förstörde vår ekonomi och som gjorde att C hamnade i skuldfällan. Och även om han såg till att jag inte skulle veta något eller hamna hos kronofogden, så var han ju där själv, vilket så klart påverkade vår ekonomi. Värst är att jag hittade skuldebrev där han förfalskat min namnteckning för att få lån. Fan, det visste jag men hade förträngt. Tog det brevet faktiskt, eller tog inte egentligen för det var adresserat till mig. Blir så besviken när jag tänker på att allt var en fasad som han byggde upp. Allt skulle vara så fint och bra jämt. Fattar inte. Fattar inte varför han gjorde sånt här bakom min rygg. Jag har ett annat lugn nu när det gäller ekonomi. Jag vet att det är skit varje månad, men jag har kontroll i alla fall. Ska styra upp mig så det blir ännu billigare att leva, och därmed kunna spara och betala av de skulder jag har. Men fattar inte hur det blev så här? Säkert sen han kom. Allt som jag trodde var vi, var en lögn. 


Energiboost

Publicerad 2015-06-28 00:03:24 i Allmänt,

Har ett gäng tjejer som jag umgåtts med sen vi var gravida 2003. Vi träffades på nätet på en föräldrasajt, tror den hette typ Allt för föräldrar. Vi sågs som gravida och sen med bebisar. Nu ses vi mest utan barn, men härom dagen var det dags att ses med barn. Det var verkligen Supertrevligt. Och som alltid får jag en Energiboost utan dess like när jag träffat dem. Det är då jag inser att jag har för lite vänner. Jag skulle behöva träffas så mer ofta. Till och med L och M tyckte att det var kul och pratade om det efteråt. Jag behöver sånt. Verkligen. 
Idag var en annan dag, en energi-tömmare. Vi var på ett evenemang och C var där och skulle möta upp. Han gick förbi mig, han såg mig inte ens. Två gånger hände det. Sen fick jag ett långt sms om att jag var otrevlig för jag tyckte det var konstigt att han tyckte vi skulle låtsas som ingenting. Jag är så less på att låtsas i hans närvaro, eller annars med. För barnens skull tyckte han. För vems skull undrar jag. Vet att han tycker det är svårt när någon inte gillar honom. Jag gör inte det. Men jag har fortfarande svårt med sveket. Kommer nog inte att bli bättre förrän jag träffat någon ny. 

Insikt

Publicerad 2015-06-25 21:39:24 i Allmänt,

C är en obotlig lögnare och jag ska vara glad att vi inte är tillsammans mer. Han lever stort och högt över sina tillgångar. Hoppas hans nya upptäcker detta snart! Jag är skuldsatt pga honom, och betalar av så gott jag kan. Han hjälper till, med all rätt. Det är han som inte kan spara. Allt ska se så fint ut, och han ljuger för sin mamma, sin familj och alla andra. Känns skönt att slippa vara en del av det. Hur kunde jag vara med så länge på det. Ibland kom det fram hemska saker han gjort. Det kommer nog fler. Tyvärr. Men jag är fri från det. Fri att leva mitt liv som jag vill! Yes! 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela