Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Oroliga barn

Publicerad 2016-06-29 05:56:48 i Allmänt,

Igår kom L oc M hem till mig efter att ha varit en vecka hos sin pappa. L var orolig och ledsen och vi pratade länge. Han är orolig över att C och hans nya pratar om att flytta ihop. Det i sig verkar vara ok, men de pratar så klart om att flytta dit hon bor, vilket är ungefär 7 mil härifrån. Hennes barn kan ju inte byta skola så då blir det till henne C flyttar. Om inte hennes ex flyttar till Uppsala. Detta gör L upprörd och orolig. M är yngre och tänker inte lika långt. Det som de tänker på är hur de ska komma till skolan därifrån. Jag ser inte hur det är möjligt ens eftersom de skulle få så himla långa dagar. L har ju sina träningar dessutom.

Så klart det oroar mig också. Vet inte hur det blir om han sviker dem och flyttar. Och så funderar jag så klart hur det kunde bli så här, att han tänker svika sina barn för en kvinna. Bara tanken förstår jag inte. Helt ärligt hoppas jag innerligt att det inte blir så, för barnens skull. Många röriga tankar just nu om detta.

Sommar

Publicerad 2016-06-14 13:32:05 i Allmänt,

Nu är det sommar och jag vet inte riktigt hur jag känner det. Är ledig hela sommaren, och barnen likaså. Men de är ju så klart hos C varannan vecka i sommar också. Fast hos mig i stället för fritids, vilket gör det bökigare för mig menalt.
 
Måste ta tag i den menala biten. Har låtit depp och tankar ta över under hela senvintern och våren och har gått upp i vikt eftersom jag inte tagit mig till träning som jag borde. Så blir jag så klart ännu deppigare för kläderna inte passar. Och så hamnar jag i en ond cirkel. Hur ska jag någonsin kunna träffa någon ny när jag har så himla dåligt självförtroende? Skulle behöva gå kurs i det! Och samtidigt vet jag att jag mår så mycket bättre när jag tränar. Nu är det sommar och nu är det dags att sakta försöka ta tag i allt igen. Jag är ju ledig hela sommaren och har ju tid. Och småätandet för tröst får jag ge sjutton i!
 

Lite för någon, mycket för mig. Denna jäkla vikthets. Fast jag mår kroppsligt bättre utan dessa extrakilon.
 

 
 

Bästa tonårsdottern

Publicerad 2016-06-08 05:58:00 i Allmänt,

när jag skrev förr var det väldigt jobbigt med min tonåring. Nu har vi en så himla bra relation. Den är inte friktionsfri, men vilken relation med en egocentrisk tonåring är det. Men vi har även kommit varandra nära. E bor med mig på heltid och det är skönt. hon är borta mycket hos sin pojkvän, men det är här hon basen. Jag skulle vilja ha de andra två här varje dag också, men de måste få ha sin pappa ibland. Även om han oftaprioriterar sin nya framför barnen. 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela