Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Oroliga barn

Publicerad 2016-06-29 05:56:48 i Allmänt,

Igår kom L oc M hem till mig efter att ha varit en vecka hos sin pappa. L var orolig och ledsen och vi pratade länge. Han är orolig över att C och hans nya pratar om att flytta ihop. Det i sig verkar vara ok, men de pratar så klart om att flytta dit hon bor, vilket är ungefär 7 mil härifrån. Hennes barn kan ju inte byta skola så då blir det till henne C flyttar. Om inte hennes ex flyttar till Uppsala. Detta gör L upprörd och orolig. M är yngre och tänker inte lika långt. Det som de tänker på är hur de ska komma till skolan därifrån. Jag ser inte hur det är möjligt ens eftersom de skulle få så himla långa dagar. L har ju sina träningar dessutom.

Så klart det oroar mig också. Vet inte hur det blir om han sviker dem och flyttar. Och så funderar jag så klart hur det kunde bli så här, att han tänker svika sina barn för en kvinna. Bara tanken förstår jag inte. Helt ärligt hoppas jag innerligt att det inte blir så, för barnens skull. Många röriga tankar just nu om detta.

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela