Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Rätta jag?

Publicerad 2015-05-31 09:36:41 i Allmänt,

Har haft mycket att göra och inte kunnat skriva på några dagar. Jag har även funderat på hur jag mår och hur jag är. Tror jag är två personer ibland. När jag var med C var jag mycket mer passiv i det mesta. Jag satt hellre hemma, gjorde inte mycket, var som nöjd, fast ändå inte. Nu som singel och ensamstående händer det ganska direkt saker i mitt liv. Jag är mycket mer öppen för förändringar, och är mer spontan, eller försöker i alla fall. 

Igår var jag på fest. Egentligen skulle jag varit utan bar denna helg, men de bor ju hos mig hela maj så jag fick skaffa barnvakt. Kors i taket så var mamma här och barnvaktade fast så klart min syster kom hon också. Vilken fest jag var på. Som magisk med bara nya människor och älskar det. Några var där som jag kände också så lite trygghet. Vill mera sånt, vill träffa nya människor, få ny stimulans, ny input. Och samtidigt ha någon att hålla handen. Kommer aldrig att bli C, jag kan inte se honom som den personen tyvärr. 

Svårt att förstå

Publicerad 2015-05-26 23:10:38 i Allmänt,

Men jag blir så himla arg ibland! Idag fick jag ett mess där C skrev att han skulle komma förbi och säga hej, och undrade om det var ok för mig. Jag frågade om han redan pratat med barnen och så klart hade han det. Jag fattar inte, vi har ju pratat om att vi ska prata med varandra först, men det fattar inte C. Han pratade med L och M igår och sen mig idag.  E hade han inte pratat med alls. Han sviker henne känner jag, och jag vet att hon blir ledsen. Min älskade E. Hur som helst, vi tjafsade och han kom, och jag valde att inte komma hem förrän han åkt igen. Gillar inte att han bjuder hem sig till mig bara sådär. Han har svårt att förstå och tycker att jag överreagerar och ja, det kanske jag faktiskt gör, men han gör mig arg, och ska jag träffa honom måste jag vara mentalt förberedd för att kunna spela normal. Någon gång kanske det går över, men inte än tydligen. Att det händer miljoner saker på jobbet gör inte saken lättare. 
Ringar

Publicerad 2015-05-25 23:11:35 i Allmänt,

När jag cyklade hem från jobbet idag saknade jag ringarna på ringfingret. Jag kände att något fattades och jag fick tänka till innan jag kom på vad det var för känsla. Jag har  gillat att ha ringarna där. Har gillat känslan att ha två ringar som visat att jag varit gift. Nu har jag inte dem, och kommer troligen aldrig mer att ha ringar på det fingret igen. Väntar ju bara på att märkena ska gå bort. De har jag nog eftersom jag gick upp så mycket i vikt och ändå använde ringarna. Jag hoppas att de märkena försvinner i sommar med sol och bad. 

Jo, sen hade jag och E ett sånt bra samtal igen där hon öppnade sig. De är så sällsynta och värdefulla för mig.  Vi pratade om boendet och hur hon vill ha det i framtiden. Än vet hon inte, men hon tycker det är skönt att bo här och jobbigt att C bor i ett helt annat område här i stan. Att hon saknade sin far, men samtidigt tyckte att det var skönt att bo på ett ställe, och att det nog blir lite hit och dit i sommar. Inte mej emot, hon får ju välja själv nu. 

Pratade även en massa med en kompis. Det är skönt att kunna vräka ur sig till någon som står helt på ens egen sida och håller med i allt, och med lite erfarenhet. Ganska bra dag idag! 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela