Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Tonårskrångel

Publicerad 2015-08-26 22:49:05 i Allmänt,

Oförgätlig hände det tokiga saker med tonårs-E. Inget jag kommer att gå in på här, men det var tur att jag skulle fixa med mina p-piller just den dagen och kom hem tidigare. Det var inte bra det som hände, men det fick mig och E att få en bättre kontakt ett tag igen. Det går verkligen upp och ner med en tonårstjej i huset. Denna gång var det så allvarligt dock att jag var tvungen att ringa C. Han är alltid så handfallen, eller så blir han det utan att hjälpa det mot mig. Hur som så känner jag aldrig något stöd. Det kommer aldrig några handfasta råd, utan det är ändå jag som får ta besluten och jag som får se till att det blir bra. Sen kom det ett fånigt mess om att jag fixade det bra. Svarade inte ens på det. Orkar inte med hans falskhet. Vill inte ha någon påklistrad snällhet från någon som kan vara så überjävlig många gånger. Nä, jag gör som jag vill. Och ja, E skulle varit hos C, men var hos mig eftersom hennes pojkvän bor nära. Och hon ville inte åka till C. Vilken bonuskväll jag fick med henne. Vi pratade om det som hänt, men även om annat. Och kollade på tv tillsammans. Älskar henne så! Vill ha henne här jämt. 

Träna träna

Publicerad 2015-08-23 22:14:21 i Allmänt,

Har tränat för mycket senaste veckan, är alldeles trött i kroppen. Fast ändå på ett skönt sätt. Jag får ta det lite lugnare nu när barnen kommer snart. Det är så beroendeframkallande att träna dock. C började lite han också när jag började på Friskis. Och då ville han ha tider. Han frågade aldrig om vi skulle gå tillsammans, det var jag som frågade de gånger vi gick ihop. Vi tränade aldrig ihop, han ville inte ta promenader, han ville inte gå på mina pass, utan jag fick gå på det han gick på. Fanns ingen samstämmighet där. Nu tränar han mest sporadiskt, det är inte ofta vad jag förstår. Skönt på sätt och vis, då slipper jag se honom på Friskis. Vi har faktiskt inte gått på samma pass alls. Tror han försöker undvika mig. Ska bli spännande att se när jag går på pass han tror jag inte går på. Jag känner mig stark i kroppen i alla fall. Och idag sprang jag  en 9km-runda, och det var riktigt lätt kan nog öka farten lite igen. Har inga lopp inplanerade, det är inget kul när jag inte har nån att springa med eller nån som supportar mig. C gjorde det inte heller, han var mest på om att han ville ha tiden. Ingen support där inte. Nu ska jag hitta några att springa med till nästa år tänkte jag. Skam den som ger sig. Kanske blir det en tjejklassiker nåt år tom. 

Från turen i morse. 

Tänjer på sanningen, igen

Publicerad 2015-08-22 21:12:46 i Allmänt,

Så tänjer C på sanningen, igen. Han frågade för länge sen om jag kunde ta barnen längre nån vecka i september. Då sa jag att jag måste kolla. Nu så frågade han igen och sa nu att han skulle boka sista-minutenresa. Visst, säkert, det fattar jag väl att resan redan är bokad. Blir så irriterad att han inte kan vara ärlig ens med en sån skitsak. Sen blir jag så klart lite besviken på att han åker till Grekland på solsemester. Det ville han inte med mig. Så klart att han gör allt nu. Och att han har möjlighet att leva livet barnfritt med ny kvinna. Jag finns ju där så klart och tar barnen. Har lust att säga nej, känner mig lite utnyttjad faktiskt. Ska nog sätta honom på pottkanten nästa gång, kanske. Har väl också ett liv, eller har jag det? Ska i alla fall leka med tanken, men vet ju att barnen går först, och jag vill ha dem här jämt. 
En annan sak som irriterar mig är att han inte bryr sig mer om barnens liv än att han kör sin bil med bromsar som inte fungerar ordentligt. Han ska fixa dem, men som han alltid missköter sina bilar så tvivlar jag. Men nu finns inte jag där och hjälper honom att fixa bilen, eller bistår med pengar till ny. Nu får han klarsignal själv, eller ta hjälp av sin nya. Lycka till. Jag ser till att barnen inte åker med förrän han fixat bilen. 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela