Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Matta

Publicerad 2015-07-31 19:51:02 i Allmänt,

Jag har köpt en ny matta till vardagsrummet. Det var en sak som jag och C tyckte olika om. Han ville inte ha matta medan jag ville ha en. Nu har jag en. Min lillebror åkte med och vi handlade en matta på Ikea. Det blev en present till mig från min fina familj. Det blir mer och mer mitt här hemma. Jag gillar det, jag gillar att fixa till det och få det mer som jag vill ha det utan att kompromissa eller fråga. Förr kände jag alltid att jag måste fråga Cur han ville. Nu kan jag ju faktiskt bara göra. Tänk om jag gillar att vara ensam så mycket att jag blir som min mamma!?! Nä, så ska det inte bli. Har faktiskt inte bjudit in C nåt mer här hemma. Tänkte att innan jag gör det ska han ha bjudit in mig till sig, vilket aldrig kommer att hända. 
Mobilstrul

Publicerad 2015-07-29 20:09:27 i Allmänt,

Skulle fixa ny mobil på försäkring rill E, som hade sönder sin i juni; glaset alltså. Det var bara så typiskt att vi kom på att den inte var säkerhetskopierad innan. Frågade om vi kunde fixa det där och det gick bra, eller inte. Vi fick med oss instruktioner för att göra det på datorn. Det funkade inte eftersom alla hade för gamla program. Som jag kämpade. Till slut kom jag på att jag gjort det annorlunda förr och så fixade jag till det i iCloud i stället. Försökte fråga C, men han är inte värst teknisk så varför jag gjorde det vet jag inte. Kanske mest för att E ville. Nu fick hon dock se att jag klarade det bäst, som vanligt. Det har alltid varit jag som är mest teknisk och händig. Hela dagen gick dock åt till detta, och en liten tid i morgon. 

Är blom- och postvakt och plockade så goda hallon. Det är faktiskt som godis! Tur jag inte hade mask i. Det är ett hemskt minne från när jag var liten och var hos min moster. Hon tyckte jag skulle fortsätta äta när maskarna flöt upp i mjölken. Har inte ätit hallon sen dess förrän nu. Säger bara sjuttiotalet. Som förr i tiden. Mobil, födelsedag och cd-skivor

Publicerad 2015-07-27 14:48:59 i Allmänt,

C tappade ju bort sin mobil förra veckan. Han har varit med i samma konto som oss andra. Nu när jag fixade ny mobil åt L i födelsedagspresent så tog vi bort hans nummer. C fick chansen att fundera och att kanske vara kvar, men han bestämde sig för att köra på med sin jobbmobil. När jag var och pratade med operatören så fick jag ett himla bra deal på en iPhone 6, som jag fortfarande velar om, men har gått och tänkt att det skulle C ha kunnat hoppa på. Nu blev det inte så, och ingen 5s heller som bara skulle kostat 100 kr/månaden. Jag tänkte först ringa och erbjuda, men så insåg jag att nej, vi är skilda och nej, jag måste stå på egna ben. Det känns skönt, och nu så blir det nog en liten orkade och E kanske får en 6a. Eller jag, fast jag behöver inte. Hur som helst, det kommer att bli bra utan C bland räkningarna. 

Finaste L fyller år i morgon och då kommer han hem. Jag var vuxen och frågade C om han ville med och käka pizza ute, men fick så klart en lång harang via sms där han tror sig veta hur jag vill ha det. Hallå, jag frågade ju! Skulle aldrig fråga om jag inte ville. Så är det alltid numera, han säger nej, och sen ändrar sig och skickar långa mess om hur han tänker och reflekterar. Jag skrev tillbaka att han kan tänka sig mig som en bekant och behandla mess och allt utifrån det och bara svara ja tack, eller nej tack. Får se hur länge det håller. 

Annars är det utrensning som gäller här hemma. Har kommit till cd-skivorna. C lämnade ju allt sitt och jag har fått rensa och lämna till honom. Cd-skivorna åker ut i förrådet. Jag har delat som jag vill, och behåller det som jag gillar, slänger en del och lägger hans i en egen kasse. Sen ut med en bokhylla till. Och inget nytt in. Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela