Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Barn och pappa

Publicerad 2015-04-30 22:56:19 i Allmänt,

Jag är ju lugn och nöjd nu när barnen är hos mig. De ska vara här på heltid ett långt tag. Samtidigt tycker jag att det är ledsamt att se hur C som ger upp och låter bli att kämpa för att ha barnen. Det kommer att vara jag som får se till att barnen kommer till honom. Att de inte tappar kontakten. C säger att han inte vill att jag ska tycka att han prioriterar annat, jobb tex, framför barnen. Jag tycker nog att han gör det, men tänker inte ta den striden, utan får se till att barnen har det bra och att de träffar sin pappa. 

Samtidigt har jag fått en annan förståelse för föräldrar som helt egoistiskt vill ha barnen för sig själva. Det vill jag oxå! Får verkligen jobba med mig själv om att barnen faktiskt behöver oss båda. Jag vet inte varför han kan lämna dem frivilligt som han gör. Har han inte samma känslor som jag? Han kommer att förstöra den relation han har med dem om han ska göra så här, att knappt träffa dem. Och då menar jag träffa dem mer än att skjutsa dem hit och dit. 

Vårkänslor

Publicerad 2015-04-28 22:52:14 i Allmänt,

För första gången på massa år känner jag att våren är härlig och bra. Kan njuta av skir grönska och inte känna mig deppig. Förr om åren har jag varit trött och apatisk och nästintill deprimerad. Visst, jag har inte energin som jag brukar ha på sensommaren/hösten, men det känns ändå bra. Kanske kommer det att fixa sig? Troligen beror det på att jag ska ha barnen hela maj. Att jag trots allt har ganska bra koll på ekonomin. Att det är bra på jobbet och att jag försöker leva här och nu. Försöker att inte tänka framåt och bakåt hela tiden utan vara här, i ögonblicket. 

Fina vårblomman, kungsängsliljan. 

Det fixar sig kanske

Publicerad 2015-04-26 22:58:27 i Allmänt,

Det finns stunder när jag gillar att vara ensam. Det är när barnen är hos mig och vi är i köket och lagar och äter mat. Tror det kan bli en bra vårdchefer sommar ändå. Måsteleva i nuet, och inte hela tiden se bakåt, eller framåt. Framåt nån månad eller två, och detsamma bakåt. Ska njuta av att ha dem hos mig en massa nu när det är lite strul med Cs boende. Känner att jag är stark och bra och jag kommer att fixa detta!jag har nog saker ganska bra under kontroll. Och jag ska se till att få ordning på ekonomin. Har sålt saker i helgen och skafortsätta nästa helg. Ska få snyggt i förrådet och tjäna på det. Lägger kontanter i en burk, den ska bli full till semester! Det fixar sig kanske! 

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela