Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Kände inget

Publicerad 2018-09-22 07:14:01 i Allmänt,

Så har mitt ex gift sig och faktiskt, jag kände inte nåt. Känner mer att jag hoppas att det håller (även om den onda sidan i mig hoppas på annat). Har sett bilderna och det var ok också. Det är svårt i dagens samhälle att inte se vad som händer i och med alla sociala medier och deras vilja att visa vad andra gillar och delar. Tänkte först låta bli att kolla på bilder men, som sagt, kollade och kände inget. Har dock inte kunna gillat bilder från min äldsta dotter eftersom hon la upp en bild på exet. 
Och idag kommer ungarna hem! Det känns skönt. Synd bara att jag bara har rvå av dem tills på onsdag, hade velat haft dem en hel helg och vecka. Äldsta bor fortfarande alltid här så henne träffar jag ju mer ofta. 

(null)Komma vidare

Publicerad 2018-09-16 19:08:18 i Allmänt,

Allt det här att han ska gifta sig har rivit upp så mycket. Hoppas det bara är som en sårskårpa som man pillar bort. Det blöder ett kort tag och sen är såret mindre för varje gång det händer. Trodde i min enfald att det var ok nu och att jag skulle vara ok med att han o barnen for iväg. Tro mig, vill aldrig ha tillbaka honom! Inte efter allt han sagt och gjort. Känner inget hat, men en stor sorg över hur det blev; hur jag lät mig bli behandlad. 

Så klart det är därför jag inte hittar en ny kärlek, jag vill inte och kan inte släppa in någon i mitt liv. Inte nu, inte igen. Fast å andra sidan vill jag ju inte vara ensam. Varför ska det vara så svårt att gå vidare? 

(null)

Fördriver tiden

Publicerad 2018-09-16 12:17:16 i Allmänt,

Försöker fördriva tiden nu när barnen är i väg utomlands. De åker med sin pappa och hans nya. En vecka ska de vara borta, vilket redan känns som en evighet. Så klart mycket för att det började med en helg. I går hälsade jag på mamma och fick mat hos syrran. Det var trevligt. Pä kvällen satt jag sjukt åksjuk i en bil och spelade så det blev en tidig kväll. Men idag, söndag, vet jag inte vart jag ska ta vägen. Känner mig så ensam i livet och värst är det på helger och söndagar. 

Jag tänker mycket på mitt ex och vårt förhållande nu. Anledningen är nog att han ska gifta om sig nu borta i utlandet. Det är inte så att jag ältar vad som kunde varit och hur jag skulle gjort mer än att faktiskt lyssnat på magkänslan första gången tendenserna kom fram att han var otrogen i tankarna och att jag inte betydde nåt. Jag skulle ha vågat hoppa då redan. 

Nu försöker jag igen ändra hemma så minsta min e av honom försvinner. Fixade ny soffa u somras så den galma försvann. Sängen är nästa projelt. Den köpte vi nämligen tillsammans när vi var nygifta. Nu vill jag ha en ny, eller ny stomme i alla fall. Ska kolla blocket och andra annonssidor så jag blir av med denna. 

Samtidigt vet jag att jag inte kan radera honom ut ur mitt liv hur mycket jag än vill. Vi har tre barn ihop och det går inte att vara utan kontakt. Inte än. 

Att det ska vara så jäkla tungt att leva ibland. 

(null)

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela