Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Ensamhetskänslor

Publicerad 2015-06-07 22:48:28 i Allmänt,

Jag känner mig ensam ikväll. Jag vill ha någon att dela de små stunderna med. Någon att dela små tankar med, och även stora. Jag vill inte ha C, han kunde aldrig dela min vardag utan att prata om sig och sitt. Det jag sa var aldrig tillräckligt på något sätt. Jag skulle vilja ha någon som jag känner fullt förtroende för och som jag kan dela många av mina innersta tankar och funderingar, eller bara vara med. Ibland tror jag inte den personen finnsmen det borde finnas någon därute till mig. Känns skönt att jag inte vill ha C i alla fall. Han är helt utesluten ur mitt liv. Man sviker inte mig som han gjorde och tror att man ska ha kvar något hos mig. Vi har barnen, det är allt. 


Kommentarer

Postat av: Joline

Publicerad 2015-06-08 21:14:34

Jag hoppas att du hittar någon att dela livet med på allra bästa sätt! Nu ska du inte nöja dig med något annat än den bästa för dig! at

Svar: Tack! Kommer inte att ta nån bara för att! Kram
Det fixar sig kanske

Postat av: Mia

Publicerad 2015-09-06 23:09:49

Ensam, trots vänner?Det är dessutom inte ovanligt att vi kan känna ensamhetskänslor fast att vi faktiskt har vänner.

Kajsa berättar att hon ofta kan känna sig missuppfattad av sina kompisar.
- Människor brukar ofta ta mig som en glad liten skit. Jag är den som förväntas skratta och ta livet med en klackspark. Själv ser jag mig som en seriös person som visserligen kan ha nära till skratt, men som definitivt står med bägge fötterna på jorden.

Det kan vara jobbigt när jag känner mig lite deppig, ”men kom igen Kajsa, du som alltid brukar vara så go’ och glad”, kan folk säga.

Jag läser också mycket böcker och jag är intresserad av u-landsfrågor. Det verkar förvåna en del, som om jag skulle vara obotligt korkad eller något! Jag tror att det beror på att de flesta ser mig som en sällskaplig person. De vet nog inte att jag har ett väldigt stort behov av att bara sitta ensam och läsa, berättar hon.Ensamhetskänslor kan alltså handla om att du inte längre trivs med den roll du har fått i vänskapsrelationerna.

Du kan även läsa mer om de där rollerna och vilken typ av vän du är här.

Svar: Ja, så kan det vara. Kram
Det fixar sig kanske

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela