Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Självförtroende

Publicerad 2017-11-27 20:33:42 i Allmänt,

Jag hatar att jag har så dåligt självförtroende. Jag tror alltiddet sämsta om mig. Eller nej, inte det sämsta men bara tillräckligt. Aldrig att jag får känna mig bäst. Nej, alltid finns det en röst som säger åt mig att jag inte klarar av det jag gör. Att jag inte är bra. Jag duger inte. Och det är ingen idé att jag kämpar heller för jag blir aldrig bra. Så jäkla jobbigt. Jag försöker jobba med detta, men det är inte lätt. 

Jag sökte en förstelärartjänst på min skola t ex. Hur jobbigt det är nu att gå och jndra om jag ska få den. Hela jag skriker att nej, du är inte tillräckligt bra och du skulle inte duga till förstelärare. Intervjun var idag och under den satt jag och tänkte att jag kan lika gärna gå eftersom jag inte får tjänsten. Sånt måste väl lysa igenom, eller? Det är som om livet är fejk. Skitsjälvförtroende! Måste jobba på det! 

(null)

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela