Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Mobilstrul

Publicerad 2015-07-29 20:09:27 i Allmänt,

Skulle fixa ny mobil på försäkring rill E, som hade sönder sin i juni; glaset alltså. Det var bara så typiskt att vi kom på att den inte var säkerhetskopierad innan. Frågade om vi kunde fixa det där och det gick bra, eller inte. Vi fick med oss instruktioner för att göra det på datorn. Det funkade inte eftersom alla hade för gamla program. Som jag kämpade. Till slut kom jag på att jag gjort det annorlunda förr och så fixade jag till det i iCloud i stället. Försökte fråga C, men han är inte värst teknisk så varför jag gjorde det vet jag inte. Kanske mest för att E ville. Nu fick hon dock se att jag klarade det bäst, som vanligt. Det har alltid varit jag som är mest teknisk och händig. Hela dagen gick dock åt till detta, och en liten tid i morgon. 

Är blom- och postvakt och plockade så goda hallon. Det är faktiskt som godis! Tur jag inte hade mask i. Det är ett hemskt minne från när jag var liten och var hos min moster. Hon tyckte jag skulle fortsätta äta när maskarna flöt upp i mjölken. Har inte ätit hallon sen dess förrän nu. Säger bara sjuttiotalet. Som förr i tiden. Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-07-30 10:55:51

Hur, ser framför mig mask som flyter upp i mjölk.... Skulle jag aldrig fixa att äta! Men hallon är mina favoriter, gillar dem egentligen mer än jordgubbar och vårdar ömt de vildhallon-buskar som finns på vår tomt.
//I.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela