Det fixar sig kanske

Ännu en skilsmässoblogg blev det i bloggvärlden. Det handlar om min skilsmässa.

Saknad

Publicerad 2015-08-05 23:07:24 i Allmänt,

Saknar mina kära ungar. Det är så tomt utan dem att jag går sönder. Jag fattar inte hur man ska kunna vänja sig. Kom hurtiga tillrop på Facebook på en kompis sida om att man vänjer sig. Samtidigt, i samtliga kommentarer så lyste saknaden igenom efter barnen de veckor de inte finns hos en. Jag hatar att missa halva deras liv. Jag förstår att man vänjer sig, men det gör ju inte saknaden enklare. Sen att det ska vara en annan kvinna som ska vara en del av deras liv hatar jag än mer. Klart jag fattar att hon inte tar min plats, men hon finns där jag borde finns de veckorna också. Åh, jag hoppas så innerligt att C flyttar till henne och att de bor där hon bor nu. Då skulle barnen inte kunna vara där mer än varannan helg. Jo, jag vet vad forskningen säger, och jo, jag vet att de skulle sakna honom, och jo, jag vet att det är egoistiskt, och jo, jag vet ved som är bäst, men mitt i det är detta mina känslor, det är så jag känner. Och detta är min ventil, här släpper jag ut det. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-08-06 16:57:52

Släpp absolut ut det här! Alla behöver en ventil!
Jag har levt ensam med mina båda äldsta och hade den på heltid. Det var pappan som valde bort dem och det sårade mina barn under deras uppväxt, jag hade aldrig försökt driva igenom det själv - men personligen, rent egoistiskt, älskade jag att ha dem på heltid. Idag är de vuxna och vi minns alla tre deras uppväxt med glädje, inte att det var tungt ibland.
Nu hotar en skilsmässa i mitt andra förhållande med"halvstora" barn, och det absolut värsta är just tanken på att missa halva deras liv, som du skriver.. Ledsen att det här inte blev peppande alls, men jag tänker precis som du... :-(
//I.

Svar: Tack och kram till dig. Hoppas ni kan lösa det så du slipper.
Det fixar sig kanske

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Det fixar sig kanske

Jag är på väg att skilja mig. C har bestämt sig för att hans kärlek inte finns längre för att kunna vara kvar i vårt äktenskap. Skilsmässa är ett faktum. Det här är min sanning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela